הסיפור של MY MEAT
איך אנחנו עושים את זה?
קודם כל, אנחנו מקפידים על הבשר הכי טרי שיש, פשוטו כמשמעו. כל חבילה שמגיעה אליכם הוכנה באותו בוקר במפעל, בלי יוצא מהכלל.
שנית, כדי למנוע מחיידקים להיכנס לבשר שלכם ולפעול בסטריליות מקסימלית, הבשר כולו נארז בפס ייצור ללא מגע יד אדם.
ולבסוף, כל חבילה שמגיעה אליכם תוכננה מראש כדי לשמש לארוחה.
כלומר, אנחנו מודדים את הכמויות מראש ויוצרים חבילה מותאמת אישית לתוכנית הארוחות שלכם, לפי בקשתכם. כך לא תצטרכו להתעסק עם הפרדת נתחים והקפאה בקופסאות. הכל מוכן לסיר, לתנור או לפלנצ'ה שלכם.
הקצבייה שלנו נמצאת בקרית אונו ומציעה לכם חווית קנייה נוחה ומהירה: הבשרים שלנו ערוכים במקררים, כל נתח טרי מאותו יום וכבר חתוך ומוכן. לכם נשאר רק לבחור ולקחת למטבח שלכם. מוזמנים לבקר בקצבייה ולהנות מהמבחר!
אתם רוצים להפסיק להתפשר על הבשר שלכם? בצעו הזמנת בשר אונליין ותתחילו להנות מבשר איכותי.