הסיפור של MY MEAT

הסיפור‌ ‌שלנו‌ ‌מתחיל‌ ‌באהבה‌ ‌גדולה‌ ‌לבשר.‌  
 
גדלנו‌ ‌בבתים‌ ‌בהם‌ ‌אוכלים‌ ‌בשר‌ ‌באופן‌ ‌קבוע‌ ‌ונהנים‌ ‌מבישול‌ ‌מסורתי‌ ‌אהוב‌ ‌ומוכר.‌ ‌צמחנו‌ ‌לתוך‌ ‌עולם‌ ‌הבישול‌ ‌וחווינו‌ ‌חוויות‌ ‌חדשות‌ ‌עם‌ ‌כל‌ ‌ניסיון‌ ‌ומתכון,‌ ‌חוויות‌ ‌שהובילו‌ ‌אותנו‌ למסקנה‌ ‌שבישול‌ ‌בשר‌ ‌היא‌ ‌לא‌ ‌רק‌ ‌מטלה‌ ‌טכנית‌ ‌שצריך‌ ‌לעשות;‌ ‌זו‌ ‌אמנות.‌  
 
עם‌ ‌כל‌ ‌בחירה‌ ‌של‌ ‌נתח‌ ‌מיוחד,‌ ‌עם‌ ‌כל‌ ‌תבלין‌ ‌שתבחרו‌ ‌להוסיף‌ ‌למנה,‌ ‌בכל‌ ‌טכניקה‌ ‌חדשה‌ ‌שתבחרו‌ ‌-‌ ‌טמונים‌ ‌עשרות‌ ‌ניואנסים‌ ‌שיגרמו‌ ‌למאכל‌ ‌שהכנתם‌ ‌להיות‌ ‌יחיד‌ ‌ומיוחד,‌ ‌חד‌ ‌פעמי,‌ ‌יצירה‌ ‌שתגרום‌ ‌לסועדים‌ ‌להרגיש‌ ‌שהיו‌ ‌חלק‌ ‌ממשהו‌ ‌גדול‌ ‌יותר.‌ ‌בשר‌ ‌רך,‌ ‌ריחני,‌ ‌עסיסי…‌ ‌וואו.‌ 
 
כעת‌ ‌המטרה‌ ‌שלנו‌ ‌היא‌ ‌לספק‌ ‌לכם‌ ‌את‌ ‌ההנאה‌ ‌הזו,‌ ‌להכין‌ ‌עבורכם‌ ‌את‌ ‌התנאים‌ ‌המושלמים‌ ‌שיסייעו‌ ‌לכם‌ ‌לגשת‌ ‌למטבח‌ או למנגל ‌ולחולל‌ ‌קסמי‌ ‌גורמה.‌
 

איך אנחנו עושים את זה?

קודם כל, אנחנו מקפידים על הבשר הכי טרי שיש, פשוטו כמשמעו. כל חבילה שמגיעה אליכם הוכנה באותו בוקר במפעל, בלי יוצא מהכלל.

שנית, כדי למנוע מחיידקים להיכנס לבשר שלכם ולפעול בסטריליות מקסימלית, הבשר כולו נארז בפס ייצור ללא מגע יד אדם.

ולבסוף, כל חבילה שמגיעה אליכם תוכננה מראש כדי לשמש לארוחה.

כלומר, אנחנו מודדים את הכמויות מראש ויוצרים חבילה מותאמת אישית לתוכנית הארוחות שלכם, לפי בקשתכם. כך לא תצטרכו להתעסק עם הפרדת נתחים והקפאה בקופסאות. הכל מוכן לסיר, לתנור או לפלנצ'ה שלכם.

הקצבייה שלנו נמצאת בקרית אונו ומציעה לכם חווית קנייה נוחה ומהירה: הבשרים שלנו ערוכים במקררים, כל נתח טרי מאותו יום וכבר חתוך ומוכן. לכם נשאר רק לבחור ולקחת למטבח שלכם. מוזמנים לבקר בקצבייה ולהנות מהמבחר!

אתם רוצים להפסיק להתפשר על הבשר שלכם? בצעו הזמנת בשר אונליין ותתחילו להנות מבשר איכותי.